Canadianul Ben Caplan susţine un concert în premieră în România, la Timişoara...

Canadianul Ben Caplan susţine un concert în premieră în România, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timişoreni sunt invitaţi la un concert de neratat alături de canadianul Ben caplan şi trupa The Casual Smokers, evenimentul urmând să se desfăşoare joi 26 octombrie. În deschiderea concertului vor cânta timişorenii de la Sweet Mondays. Folkman, jazzman, iubitor de melodii diforme, barbă lungă și aura ciufulită – cu un set live șarmant și delicat – canadianul Ben Caplan se va afla în premieră absolută în România, spectacolul din Timişoara fiind singurul concert din ţara noastră.

Ben Caplan a devenit cunoscut datorită albumului de debut In the Time of the Great Remembering, care a apărut în 2011.


Născut în 4 iunie 1986, Ben a început să compună muzică la vârsta de 13 ani şi a participat la un program canadian de spijinire a tinerelor valori numit Coalition Music (Canada’s Music Incubator). Începând din 2011, Ben Caplan a început să concerteze, iar un an mai târziu a susţinut recitaluri în cadrul festivalului South by Southwest (Austin, Texas) sau în cadrul galei East Coast Music Awards. În 2013 Ben Caplan a fost invitat să cânte în cadrul celebrului festival Glastonbury din Marea Britanie şi a susţinut recitaluri în Australia, Olanda, Germania, Polonia. Primul său turneu american a avut loc în anul 2015, an în care dealtfel a editat şi un nou material discografic care poartă numele de Birds With Broken Wings. Muzica lui Ben Caplan este pur şi simplu de neuitat şi este inspirată din tradiţii folk evreieşti şi din Europa de Est. La realizarea celui de-al doilea disc al său au participat peste 30 de muzicieni.

Ben Caplan and the Casual Smokers vor susţine un concert extraordinar, joi, 26 octombrie, de la ora 21.00, la Reflektor Venue. Biletele în avans pentru evenimentul organizat de Revolution Festival şi Reflektor Venue costă 25 lei şi se găsesc la Viniloteca şi librăriile Cărtureşti, iar la faţa locului biletele vor costa 35 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.