Carambol pe o șosea din vestul țării: patru mașini au fost distruse,...

Carambol pe o șosea din vestul țării: patru mașini au fost distruse, o persoană a ajuns la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier, în această dimineață, pe DN6. În urma incidentului de la intrarea în localitatea cărășeană Buchin, o persoană a fost rănită ușor și transportată la spital pentru a primi îngrijri medicale, conform radioresita.ro.

Oamenii legii spun că impactul a avut loc din cauza nerespectării distanței dintre autovehicule, care au fost serios avariate.


„Întrucât nu a fost respectată distanța în mers, două autoturisme care circulau dinspre Băile Herculane spre Caransebeș s-au lovit față-spate la km 446+900 m, la intrare în localitatea Buchin. Din aceeași cauză, alte două autoturisme care circulau în aceeași direcție au intrat în coliziune față-spate cu cele două vehicule avariate și oprite pe partea carosabilă”, a declarat Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt la IPJ Caraş-Severin.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, niciunul neconsumând băuturi alcoolice. Circulația a fost oprită pe ambele sensuri de mers pentru aproximativ jumătate de oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.