Cea de-a patra ediţie a festivalului de teatru independent Antagon a ajuns...

Cea de-a patra ediţie a festivalului de teatru independent Antagon a ajuns la final FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1240686687">

După patru zile pline de teatru și muzică, festivalul de teatru independent Antagon a ajuns la final. Sălile de spectacol amenajate în incinta Halelor Timco s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru mulțimea care a venit, seară de seară, să se bucure de programul alcătuit cu grijă de către organizatori.

Frilensăr, compania din București care-și joacă spectacolele la Teatrul Luni de la Green Hours, a prezentat două spectacole foarte bine primite de public, iar Laurențiu Bănescu, prezent de două ori pe scena Antagon (cu one man show-ul „Monoloagele vecinului” și cu spectacolul „Clandestin” al companiei Bis din Sibiu), s-a bucurat și el de aprecierea spectatorilor.

Teatrul timișorean Auăleu și-a reconfirmat locul în peisajul cultural timișorean, cele două spectacole prezentate la festival fiind, și ele, jucate cu sala umplută până la refuz. În premieră pentru Timișoara, artiștii Auăleu au prezentat „Miorița”, dar au încântat publicul și cu spectacolul „Ferma”. Christine Cizmaș a jucat în ultima seară a festivalului un text la prima vedere propus de CitiZenit din Arad, primind, încă o dată, multe aplauze de la cei prezenți.

Un spectacol de teatru coregrafic a adus acest gen de manifestare artistică în atenția timișorenilor prin prestația dans-actorului Lari Giorgescu, pe un text și o realizare de Gigi Căciuleanu. Spectacolul foarte liric și executat tehnic impecabil, a fost foarte bine primit de publicul care a rezonat intens cu ceea ce a văzut pe scenă.
Alex Ștefănescu, Fluffy&Mr. Green, Haos și Ada Milea împreună cu Bobo Burlăcianu au fost responsabilii cu muzica și buna dispoziție a fiecărei seri, după spectacolele de teatru, întregind oferta culturală propusă de organizatorii Antagon Festival.

Foto: Facebook Antagon Festival

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.