Cea mai mare captură de canabis din România, realizată în urma unei...

Cea mai mare captură de canabis din România, realizată în urma unei operațiuni DIICOT Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1438534054">

Ancheta în privința grupului specializat în trafic de canabis destructurat de DIICOT, alături de poliţiştii de la Direcția de Combatere a Criminalităţii Organizate din Timiş, a dus la descoperiri de proporții.

În urma audierilor a șapte persoane implicate, oamenii legii au descoperit mai multe plantații de canabis la limita județelor Timiș și Caraș-Severin. Una dintre ele, în apropiere de localitatea cărășeană Vermeș, era o adevărată pădure de canabis, ascunsă în pădurile din Munții Banatului.

După ce a fost recoltată „marfa” a reieșit o cantitate finală de 2,5 tone de masă verde, una dintre cele mai mari capturi de canabis din România.

Vă reamintim că grupul specializat în trafic de cannabis, care acţiona pe raza judeţului Timiş și care avea cinci culturi de cannabis, a fost destructurat de DIICOT, alături de poliţiştii de la Direcția de Combatere a Criminalităţii Organizate din Timiş, care au acţionat împreună cu oamenii legii din partea Direcţiei Operaţiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.