Cea mai mare viteză din România surprinsă pe radar în weekend, pe...

Cea mai mare viteză din România surprinsă pe radar în weekend, pe autostrada Deva – Nădlac. Cu cât gonea șoferul

0
DISTRIBUIȚI

Cel mai vitezoman șofer din țară, surprins de radarele Poliției Române la sfârșitul săptămânii trecute, a fost prins gonind pe Autostrada A1 Deva-Nădlac. Acesta, un bărbat de 43 cu mașină înmatriculată în Bulgaria, a fost depistat în 29 septembrie, în jurul orei 21.00, circulând cu nu mai puțin de 215 km/h.

În ultima săptămână, 77 de șoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române, scrie aradon.ro.

„În perioada 23 septembrie – 1 octombrie, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat 77 de șoferi care circulau cu viteze excesive.


Astfel, pe autostrada A1, 34 de șoferi au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 180 și 215 km/h. De asemenea, pe autostrada A2, aparatele radar au înregistrat doi conducători auto care se deplasau cu viteze cuprinse între 179 și 187 km/h. Tot în această perioadă, pe autostrada A3, polițiștii au depistat 41 de șoferi care au depășit limita legală de viteză, deplasându-se cu viteze cuprinse între 170 și 213 km/h.

De asemenea, polițiștii au depistat, pe autostrada A3 Turda-Borș, doi conducători auto începători, în vârstă de 19, respectiv 24 de ani, care conduceau cu vitezele de 187 km/h, respectiv 170 km/h. Toți conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile”, au precizat reprezentanții Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.