CJ Timiș continuă tăcerea privind contractele de deszăpezire contestate la licitații. Soluția...

CJ Timiș continuă tăcerea privind contractele de deszăpezire contestate la licitații. Soluția anunțată de șeful instituției

0
DISTRIBUIȚI

Nicio zonă din județul Timiș nu va rămâne fără servicii de deszăpezire. Este promisiunea președintelui Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, după ce, săptămâna trecută recunoștea că localitățile Deta și Buziaș ar putea rămâne fără aceste servicii, din cauza licitațiilor contestate.

„Cu contractele pentru deszăpezire avem două situații delicate. Din cele șase zone, două au fost contestate.


Așteptăm răspunsul la contestație când îl va da Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. La celelalte vom semna în perioada următoare contractele. Și dacă vom ajunge la contestații avansate pe celelalte loturi, în sensul de instanță, avem soluții pentru a acoperi zonele respective. Soluții de atribuire pentru zonele respective astfel încât să nu avem niciun fel de probleme la iarnă cu zăpada”, a declarat liderul CJ Timiș.

Amintim că recent instituția a organizat licitații pentru contractarea de operatori care să îndepărteze zăpada de pe cele șase zone în care a fost împărțit județul. Rezultatul licitației pentru două din cele șase tronsoane a fost însă contestat, astfel că zonele Deta și Buziaș riscă să rămână descoperite.

Instituția refuză să facă publice atât numele firmelor care au câștigat contractele, cât și pe cele ale celor care au depus contestații. Detalii puteți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.