Codul portocaliu de vânt puternic le dă deja de furcă pompierilor timișeni...

Codul portocaliu de vânt puternic le dă deja de furcă pompierilor timișeni UPDATE Incendiu puternic la un transformator VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Vestul țării nu scapă astăzi de vremea rea. După ce meteorologii au emis de ieri cod galben de vreme severă în Banat, zona montană fiind chiar sub cod portocaliu, specialiștii au emis la prânz și o antenționare imediată de cod portocaliu pentru județele Arad și Timiș.

De la ora 15.00 și până la ora 18.00, în cele două județe vântul va bate cu până la 90 de km la oră.


Efectele au început deja să se simtă. Telefonul pompierilor a început să sune. Aceștia intervin în acest moment la ieșire din Giroc înspre Chișoda, acolo unde o creangă de copac a căzut pe carosabil și blochează traficul rutier.

Între Sânnicolau Mare și Saravale un sâlp din lemn s-a prăbușit  pe carosabil din cauza rafalelor de vânt și blochează accesul rutier. Pompierii intervin și acolo pentru a degaja obstacolul.

UPDATE În urma vijeliei, un transformator de curent din satul Dragșina, comuna Chevereșu Mare, a luat foc. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un ofițer și 5 subofițeri Echipajul sosit la locul intervenției a asigurat zona ca incendiul să nu se extindă la locuințele din apropiere, până la sosirea echipei de la Enel. În acest moment, incendiul este lichidat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.