Concurență acerbă pentru ocuparea unui post de polițist local. Participanții la concurs...

Concurență acerbă pentru ocuparea unui post de polițist local. Participanții la concurs au picat pe capete

0
DISTRIBUIȚI

Introducerea normei de hrană și creșterea salariilor pentru cei care muncesc în cadrul structurii au făcut posturile din cadrul direcției mult mai atractive. Dovadă este concurența acerbă la examenul de ocupare a postului de agent. Conform unui comunicat dat de Poliția Locală, doar cinci din 63 de candidați au reușit să treacă de probele testului.

„În cursul zilei de ieri s-a finalizat testarea candidaților înscriși la concursul pentru posturile vacante organizat în perioada 02-05.10.2017 de Poliția Locală Timișoara.


Astfel, au fost scoase la concurs un număr de 9 posturi de polițiști locali, pentru care și-au depus dosarele de înscriere un număr de 63 candidați. După selecția dosarelor, au rămas 59 de candidați. În cursul zilei de luni a avut loc proba sportivă, constând în probele de viteză, abdomene, rezistență și mers pe bicicletă, un număr de 20 de candidați fiind respinși, iar 7 dintre ei renunțând să mai participe. Astfel, pentru proba scrisă s-au prezentat 32 de candidați, 23 dintre aceștia fiind respinși în urma testării cunoștințelor din punct de vedere legislativ. Pentru interviu au rămas 9 candidați, iar dintre aceștia au trecut proba doar 5 candidați. Iată că, și de această dată, deși numărul inițial de candidați a fost mare, doar 5 au reușit să treacă probele și să se pregătească suficient, fapt care dovedește că participarea la examenele pentru polițiști locali presupun pregătire temeinică pentru toate probele susținute, deoarece Poliția Locală Timișoara nu renunță la strictețea și seriozitatea cu care se desfășoară aceste concursuri, pentru a da posibilitatea celor mai buni și pregătiți candidați să acceadă în funcțiile de polițiști locali”, a transmis Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.