Concurs pentru postul ocupat de peste 20 de ani de Ioan Cojocari....

Concurs pentru postul ocupat de peste 20 de ani de Ioan Cojocari. Ce calități trebuie să aibă viitorul secretar al Primăriei Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Postul de secretar al Primăriei Timișoara, ocupat pentru aproape 25 de ani de Ioan Cojocari, este vacant și, în scurt timp, va avea loc concursul în urma căruia se va desemna persoana ce va ocupa acest post.


Proba scrisă va avea loc luni, în data de 16 octombrie, de la ora 10.00, la sediul Instituţiei Prefectului – judeţul Timiş.

Pentru ocuparea postului se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, dar şi studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Vechimea de trei ani în specialitatea studiilor este un alt criteriu ce trebuie îndeplinit.

Dosarele de înscriere s-au putut s-au putut depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.