Continuă criza la Ripensia: înfrângere cu om eliminat pentru ”roși-galbeni” în deplasarea...

Continuă criza la Ripensia: înfrângere cu om eliminat pentru ”roși-galbeni” în deplasarea de la Afumați

0
DISTRIBUIȚI

Începutul bun de campionat al nou promovatei Ripensia Timișoara a fost uitat de seria negativă a rezultatelor. Galben-roșii s-au deplasat la CS Afumați în etapa a XIII-a a Ligii a II-a, pe terenul unei echipe de care o despărțea doar un punct. Neînvinsă de opt etape, mai exact din 26 august, de la un 0-1 cu Dunărea Călărași, Afumați a adâncit-o și mai mult pe Ripensia, a luat toate cele trei puncte și a trecut peste echipa lui Remus Steop în clasament, scor final 2-0.

Cu patru înfrângeri pe linie în ultimele patru meciuri, „Ripi” a avut un început nefericit și în deplasarea din Ilfov, de la Afumați. ”Centralul” a arătat punctul cu var la un posibil henț al lui Apro, decizie contestată atât de el, cât și de colegul său din apărare, Vlădia. Dedu nu a ezitat de la punctul cu var și a trimis în stânga lui Rădulescu pentru o rapidă deschidere de scor.

Timișorenii au echilibrat disputa și a avut prima ocazie în minutul 34. Senegalezul Mediop a primit o minge în interiorul careului, la aproximativ 10 metri lateral stânga de poarta lui Obretin, însă a tras peste poartă.


Deplasarea bănățenilor s-a complicat și mai mult cu cinci minute înainte de pauză. Vlădia a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben în urma unui fault, primul dintre ele acordându-i-se în minutul 18, tot după o intervenție asemănătoare.

A fost pericol la poartea oaspeților la scurt timp după revenirea de la cabine. Stoi a trimis către Rădulescu, care a reținut balonul, astfel că arbitrul a dictat „indirectă”. Totuși, Ripensia a ieșit cu bine din dificila situație, pentru că Toma a respins de pe linia porții.

Au urmat două schimbări în tabăra celor de la Afumați, la interval de zece minute între ele, iar mai apoi diferența a fost majorată. Vlad Tudorache a primit mingea în careu după o centrare, a întors un adversar după care a șutat la poartă și a înscris, 2-0. Nimic până la final, cu excepția schimbărilor făcute de ambele părți, astfel că Ripensia Timișoara se află la a cincea înfrângere consecuvtivă, căzând în clasament până pe poziția a 9-a, înaintea meciului dintre FC Argeș și Dacia Unirea Brăila.

*

CS Afumați – Ripensia Timișoara 2-0 (1-0) (‘6, Dedu; ’69, Tudorache / – )

CS Afumați: Obretin — Onea, Robicek, Patriche (c.), Perju, Avram (’76, Burlacu), Olariu, Tudorache, Vlada (’66, Buduroi), Șt. Vasile (’55, Mircea Manole), Dedu. Antrenor: Vasile Neagu.

Ripensia Timișoara: Rădulescu — Ad. Popa (c.), Vlădia, Aprop, Toma, Semeniuc, Stoi, Zaluschi (’86, Berivoescu), Ungureanu (’81, Mânecan), Mediop, Golda (’46, Horcea). Antrenor: Remus Steop.

Arbitrii: Mihai Amoriței (Câmpina) — Damian Antal (Bacău), Răzvan Mihai Dobre (Șotânga).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.