Control la Maternitatea “Odobescu” din Timișoara, la dispoziția ministrului Sănătății, după ce...

Control la Maternitatea “Odobescu” din Timișoara, la dispoziția ministrului Sănătății, după ce un șoarece a fost fotografiat într-un salon

0
DISTRIBUIȚI

Verificări la Maternitatea “Odobescu” a Spitalului Municipal Timișoara, după ce o femeie a fotografiat un șoarece într-un salon, la începutul acestei săptămâni. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș anunță că, începând de astăzi, din dispoziția ministrului Sănătății, instituția a demarat un control în unitatea medicală.

“Urmare apariției în mass-media a unor aspecte legate de condițiile de igienă din saloanele Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara, respectiv Maternitatea ‘Odobescu’, din dispoziția Ministerului Sănătății, respectiv a ministrului Sănătății Florian Bodog, începând de astăzi, Serviciul de Control în Sănătate Publică al DSPJ Timiș demarează un control pentru constatarea condițiilor igienico-sanitare din Maternitatea “Odobescu” și respectarea legislației specifice”, transmite DSP Timiș, prin intermediul unui comunicat de presă.

Vă reamintim că, luni, o femeie din Timișoara care a fost cu o prietenă însărcinată la Maternitatea „Odobescu”, a postat pe contul său de Facebook o imagine dezolantă.


Astfel, timișoreanca a observat un șoarece care se plimba prin salonul în care prietena ei a fost internată, pe care l-a și fotografiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.