Copil de nouă ani, bătut cu sălbăticie de tatăl beat. Polițiștii l-au...

Copil de nouă ani, bătut cu sălbăticie de tatăl beat. Polițiștii l-au reținut pe agresor după ce mama a făcut plângere

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-845801274">

copil batut

Un băiat în vârstă de nouă ani a trecut prin clipe groaznice. Copilul a fost bătut cu o nuia, în urmă cu două zile, de către tatăl care a consumat prea mult alcool. De abia astăzi, mama acestuia i-a alertat pe polițiști, iar în urma examinării medico-legală, s-a stabilit că băiatul are nevoie de patru zile de îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, incidentul a avut loc sâmbătă, în orașul Nădlac.

„În cursul acestei zile, polițiștii orașului Nădlac au fost sesizați de către mama unui băiat, în vârstă de 9 ani, despre faptul că la data de 30 septembrie, soțul acesteia, în timp ce se afla într-un imobil de pe raza localității Nădlac, fiind în profundă stare de ebrietate, în jurul orelor 16.00, și-ar fi agresat propriul copil cu o nuia, provocându-i răni pe toată suprafața corpului”, transmite IPJ Arad.

Băiatul a fost supus unei examinării medico-legale, medicii stabilind că are nevoie între trei și patru zile de îngrijiri medicale.

Tot astăzi, polițiștii au dispus reținerea bărbatului de 48 de ani sub aspectul săvârșirii de violență în familie, acesta fiind introdus în arestul IPJ Arad.

„Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, mai comunică IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.