A crezut că a dat norocul peste ea: ce a pățit o...

A crezut că a dat norocul peste ea: ce a pățit o femeie care a găsit la groapa de gunoi 9.000 de euro

0
DISTRIBUIȚI

A crezut că a dat norocul peste ea, însă s-a ales cu dosar penal. Este vorba de o femeie din Bocșa, județul Caraș-Severin, care a găsit la groapa de gunoi a orașului o haină în care se aflau 9.000 de euro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, astăzi, de Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, în urmă cu trei zile, un bărbat din orașul Bocșa a depus o plângere prin care sesiza faptul că în data de 11 octombrie, din neglijență, concubina sa a aruncat la gunoi printre alte lucruri și o haină în care se afla suma de 9.000 de euro.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 35 de ani, din Bocșa, care în data de 12 octombrie, în timp ce selecta gunoiul în incinta haldinei, ar fi găsit haina din care a luat banii”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii din Bocșa au reușit să recupereze întreaga sumă de bani, care a fost restituită bărbatului.


De asemenea, pe numele femeii care a găsit haina la haldina de gunoi a fost întocmit un dosar penal pentru însuşire a bunului găsit.

„Polițiștii atrag atenția cetățenilor că, în situația în care găsesc bunuri care nu le aparțin, au obligația legală de a le preda proprietarului ori, dacă nu se cunoaște proprietarul, să le predea autorităților, în termen de 10 zile. Fapta constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.