Cu măririle asigurate de guvernarea PSD, marele său dușman politic, Traian Băsescu...

Cu măririle asigurate de guvernarea PSD, marele său dușman politic, Traian Băsescu anunță că din 2014 pensia lui a evoluat pozitiv

0
DISTRIBUIȚI

Traian Băsescu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, unul din cei mai aprigi combatanți ai PSD, se numără printre beneficiarii legii elaborate de social-democrați, care prevede creșterea pensiilor.


Aflat într-o vizită în Timișoara, Băsescu a admis că de când și-a încetat cel de-al doilea mandat de președinte, pensia sa a evoluat pozitiv.

„Nu am calculat, dar vă pot spune că pensia mea a evoluat pozitiv. Trebuie să recunosc. Am ieșit la pensie cu 2.985 de lei pe data de 4 noiembrie 2014. Mi s-a mărit, am ajuns la vreo 3.300 de lei și având încă o mărire vor fi încă câteva sute de lei, probabil vreo 300 de lei. Eu mai beneficiez de prevederea legală că un fost președinte primește 75% din salariul președintelui, dar nu poți să știi niciodată când se supără Parlamentul și îți taie facilitatea asta, așa că baza e pensia”, a declarat acesta.

Traian Băsescu a fost președinte al României între 2004 și 2014, iar momentan este președinte al Partidului Mișcarea Populară și senator. De la Senat, Băsescu încasează lunar o indemnizație de 13.050 de lei, tot în baza unei majorări făcute de guvernarea PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.