Cum i-a jignit primarul Robu pe jurnaliștii care au scris că și-a...

Cum i-a jignit primarul Robu pe jurnaliștii care au scris că și-a încălcat promisiunea cu pasajul Jiul

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a avut, astăzi, o nouă ieșire la adresa presei locale. Deranjat de faptul că mai multe site-uri de știri din Timișoara au scris că lucrările la Pasajul Jiul nu au fost finalizate la finele lunii septembrie, așa cum promitea în vară, Robu nu a pierdut ocazia de a da o replică acidă în timpul conferinței de presă celor pe care îi numește „cârtitori” sau „hateri”.

„Unii văd că continuă să dezinformeze.


Bine, dacă atâta îi duce mintea, bine, există și dreptul de a fi penibil și de a fi prost al cuiva care are opțiune. Desigur că fiecare nu are decât să etaleze ce poate. Este atât de simplu, am explicat. Dacă o lucrare durează 14 luni, atât e contractul să o realizeze o firmă, în 14 luni. Dar în cele 14 luni se dă ordin de sistare a lucrărilor pentru trei luni de iarnă, o lună de ploaie, pentru cercetări arheologice. Evident că toate lunile în care se întrerupe lucrul se adaugă perioadei calendaristice de 14 luni. Și termenul oficial nu poate fi cel care e anunțat la începutul lucrării pe ipoteza că cele 14 luni de timp efectiv care urmează sunt și luni de lucru. Dacă ar fi fost toate luni de lucru, ar fi trebuit să fie gata nu știu când. Acel termen care e scris pe tablă, nimeni nu poate anticipa la o lucrare cât o să țină iarna, cât o să fie ploi și condiții meteo la care legea nu te lasă să lucrezi, să faci anumite operații tehnologice în construcții. E atât de simplu, am explicat de multe ori, dar unii insistă să etaleze”, a declarat Robu.

2 COMENTARII

  1. Al doilea cadru didactic la conducerea orasului.
    Care sunt competentele care-l califica pe acest individ, sa nu mai vorbim de consilierii locali, sa administreze un oras?
    Din pacate, Timisoara a ajuns o „umbra” a ceea ce a fost.
    Ma tem ca astfel de personaje, aflate la conducerea orasului sau/si a judetului, vor paraliza orice sansa de revenire la normalitate.
    Vinovati suntem noi, timisorenii si suntem vinovati de prin anul 2000, la modul ciclic: din 4 in 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.