Curtea de Apel Timișoara judecă cererea de arestarea DIICOT pentru fostul procuror...

Curtea de Apel Timișoara judecă cererea de arestarea DIICOT pentru fostul procuror Brad, afaceristul Gavrilescu și avocatul Rusu UPDATE Decizia instanței

1
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara judecă, astăzi, solicitarea DIICOT de arestare a executorului judecătoresc Gheorghe Brad, fost procuror, a omului de afaceri Alexandru Gavrilescu și a avocatului Istrate Rusu. Aceștia au fost ridicați, ieri, în urma unei operațiuni a procurorilor anti-mafia și a polițiștilor de la DGA fiind acuzați că au acționat pentru ca mai multe hoteluri și spații din Băile Herculane să ajungă în proprietatea lui Gavrilescu, deși acestea au fost puse sub sechestru de DIICOT de anul trecut după ce a început ancheta legată de modul în care gruparea condusă de afaceristul Iosif Armaș a pus mâna o mare parte din patrimoniul SC Hercules SA.

Anchetata a scos la iveală faptul că toate imobilele pe care Brad le-a executat au fost vândute la prețuri subevaluate și toate au ajuns la firma Axxa Travel Concept SRL, care de altfel în toate cele 12 licitații a fost unicul participant.


Acestea au fost vândute deși erau proprietate comună a celui care avea creanța executată și a soției acestuia. S-a ajuns până acolo încât de la licitații au fost îndepărtați alți contraofertanți care au vrut să participe la achiziționarea bunurilor.

Cei trei au fost aduși încătușați în sala de judecată. Audierile continuă.

UPDATE Curtea de Apel a respins solicitarea DIICOT de arestare a celor trei și nu a dispus nicio altă măsură preventivă împotriva acestora. Procurorul a declarat imediat contestație, care va fi judecată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

1 COMENTARIU

  1. Oare cine este acel procuror DIICOT care instrumenteaza dosarul? Oare nu cumva are legaturi cu lumea……? Oare, oare, oare? Ce se va intimpla daca va raspunde patrimonial acel procuror care da ordonanta de retinere, solicita propunere de arestare caci asa vrea muschiul sau!!! Masculin sau Feminin! Domnilor ginditiva ca vine ziua scadentei, incercati sa terminati cu abuzurile! Sau poate se gindesc ca avind bani facuti din vinzare de carbune se pot ascunde in Cuba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.