De ce depinde finalizarea lucrărilor la pasajele Jiul și Popa Șapcă

De ce depinde finalizarea lucrărilor la pasajele Jiul și Popa Șapcă

0
DISTRIBUIȚI

Doar zece zile de vreme bună ne mai despart de finalizarea lucrărilor la Pasajul Jiul. Asta susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Ca totul să meargă ca uns însă, aceste zece zile trebuie să fie legate, iar vremea capricioasă le dă mari bătăi de cap constructorilor. Primarul Nicolae Robu a declarat astăzi că „nu știm când vom avea aceste zece zile la dispoziție pentru că depinde de vreme, dar sperăm să nu dureze mult până când vom putea să facem și aceste ultime operații care au mai rămas la acest pasaj, astfel încât să putem să îl dăm în folosință în totalitatea funcționalităților lui.


Momentan se lucrează la placare cu granit pe pereții pasajului. Se vor asfalta în aceste zile trotuarul și pista de biciclete înspre gară, iar în partea dinspre Incuboxx se lucrează la asfaltarea suportului pentru trotuare și piste de biciclete”.

Edilul a oferit detalii și despre șantierul de la Popa Șapcă, despre care promite că ar trebui să fie gata până la finele acestui an. „La Popa Șapcă se lucrează, pe Demetriade, la montarea rezervoarelor în care va fi pompată apa în cazul ploilor abundente și de unde apa prin pompare sau cădere liberă va fi deversată în sistemul de canalizare al orașului. Pe de altă parte, se lucrează la rețeaua de termoficare și operația care ia cel mai mult timp este cea de realizare a zidurilor pe Popa Șapcă. S-a început înspre penitenciar, dar este făcută armarea și pe partea cealaltă. Până la sfârșitul acestei luni, dacă vremea va permite, se poate încheia această operațiune de realizare a zidurilor și apoi se va intra pe realizarea pistelor de biciclete. Până la venirea iernii se va da drumul la circulație pe toate cele patru benzi pe strada Popa Șapcă și pe Antenei, iar pe sub pod, pe toate cele șase”, a declarat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.