Deputat de Timiș: „Dragnea se ține atât de mult de putere, încât...

Deputat de Timiș: „Dragnea se ține atât de mult de putere, încât ar fi în stare să o vândă și pe mama lui”. Ce spune Ben-Oni Ardelean de numirea lui Grindeanu la ANCOM

0
DISTRIBUIȚI

Numirea lui Sorin Grindeanu ca șef la ANCOM este văzută de Ben-Oni Ardelean drept unul dintre multele semne de slăbiciune arătate în ultima perioadă de liderul PSD, Liviu Dragnea. În opinia deputatului PNL, mutarea face parte din reculul de după tentativa acestuia de a domina prin frică și teroare.

„După demiterea lui Grindeanu, Dragnea a început să aibă tot mai multe voci contestatoare în PSD. Mulți dintre vechii baroni și-au întors oamenii împotriva lui. A fost un compromis făcut de Dragnea și simt că a ajuns la capătul cărților de compromis”, a fost de părere liberalul. În ciuda demiterii lui Grindeanu, în opinia lui Ben-Oni Ardelean, cel care a câștigat este chiar fostul președinte al CJ Timiș. „Grindeanu și-a jucat cartea personală. I-a dat șah mat la Drangea când l-a forțat să-l pună în anumite poziții. Este un act al slăbiciunii că a acceptat Dragnea acest compromis”, și-a spus punctul de vedere deputatul PNL.

Guvernarea PSD nu a dat dovadă de stabilitate nicidecum, iar multe calcule nu au ieșit așa cum au fost gândite.


„Percepția populației a fost că PSD face ceea ce e corect și că aduce un program de guvernare foarte bun. PSD a făcut doar să mintă cu acel program. Nu avem niciun program de guvernare, dar Dragnea continuă povestea. Au câștigat pe percepție, una falsă, că PSD poate să producă ceva sustenabil pe termen lung”, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Invitatul emisiunii PRESSALERT LIVE crede că din partea PSD-ului se transmit de cele mai multe ori doar minciuni și că nici măcar nu mai există vreun program de guvernare. „Tudose nu poate să invoce programul de guvernare pentru că nu există. De când a plecat Grindeanu programul e nul. Niciodată nu am avut atâția secretari de stat. Sunt 136 de secretari de stat, pentru că Dragnea îi pune. Tudose poate invoca o eventuală plecare doar din presiunile ce se fac asupra lui. PSD trebuie să plătească pentru minciuni, pentru pensiile promise. Până acum au fost doar promisiuni”, a declarat deputatul PNL de Timiș.

Ben-Oni Ardelean nu se ferește să spună că vinovatul pentru toate răutățile este doar Liviu Dragnea. „Dragnea se ține atât de mult de putere încât ar vinde-o și pe mama lui. Nu poate accepta că trebuie să fie corect și cinstit. Este în stare să facă orice fel de mârlănie, bulversând toată țara. Totul va ieși la suprafață la un moment dat”, a conchis deputatul Ben-Oni Ardelean la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.