UVT Agroland, o nouă victorie cu Dinamo și acces în sferturile Cupei...

UVT Agroland, o nouă victorie cu Dinamo și acces în sferturile Cupei României. Timișorencele se pregătesc de derby-ul cu CSM Lugoj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / UVT Agroland

UVT Agroland Timișoara a obținut a doua victorie consecutivă la București cu Dinamo.


De această dată partida dintre cele două a contat pentru faza I a Cupei României. Elevele lui Bogdan Paul s-au impus cu 3-0 la seturi și vor întâlni în sferturile de finală ale competiției o altă trupă din Capitală, pe CSM București.

Dinamo a cedat de această dată în trei seturi: 19-25, 20-25 și 20-25, după ce în campionat reușise să ia un set nou promovatei din Timișoara. Pentru UVT Agroland urmează un duel interesant 100% bănățean, cu CSM Lugoj pe teren propriu.

UVT Agroland: Diana Cărbuneanu (4 puncte), Roxana Bacșiș (12), Diana Balintoni (2, Andrea Lakovic (9), Andrea Petra (8), Ariana Pîrv (9) și Mihaela Ozun (libero). Au intrat pe parcurs Daniela Lupescu (8), Petruța Orlandea, Larisa Vasilică (4), Marisa Radu (2) și Daria Popa Calotă (2).

”Sunt două victorii frumoase. Am reușit să ne calificăm în sferturile Cupei României și să obținem trei puncte în Divizia A1. Păcat că am fost nevoiți să stăm atât de multe zile în București, să pierdem timp prețios. Pe de altă parte, așa sunt programate meciurile. Faptul că nu am reușit să găsim înțelegere la adversarii noștri, ne-a obligat să rămânem aici și să facem o parte din pregătire tot aici. Tot ce contează în acest moment este meciul de acasă, de sâmbătă, cu CSM Lugoj”, a declarat Bogdan Paul, antrenorul lui ”Agro”.

Derby-ul timișean UVT Agroland Timișoara – CSM Lugoj se dispută sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala ”Constantin Jude”, în etapa a III-a a Diviziei A1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.