Doi copii și mama lor, salvați de pompieri după ce au căzut...

Doi copii și mama lor, salvați de pompieri după ce au căzut cu mașina într-o râpă adâncă de la marginea Devei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1284896358">

Mobilizare de forțe, ieri, în județul Hunedoara, pentru salvarea a doi copii, precum și a mamei acestora, dintr-o mașină prăbușită într-o râpă adâncă de la marginea Devei.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, pompierii au fost solicitați prin 112 pentru a interveni la un accident rutier produs pe str. Aurel Vlaicu, care face legătura între Deva și un complex de agrement.

La locul producerii accidentului s-au deplasat de urgență mai mulți pompieri cu două autospeciale. De asemenea, au fost trimise și două ambulanțe.

Salvatorii au descoperit în mașina răsturnată pe plafon, într-o râpă adâncă de aproape zece metri, doi copii și mama acestora. Potrivit reprezentanților ISU Hunedoara, un bebeluș de șase luni era prins în scaunul auto pentru copii, tip scoică, în timp ce un alt copil de 14 ani și mama erau poziționați cu capul în jos pe scaune, asigurați cu centurile de siguranță.

„Pompierii au început evaluarea victimelor accidentului concomitent cu punerea autoturismului într-o poziție de siguranță și decuplarea bornelor bateriei pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu. În ciuda rostogolirii repetate a autoturismului pe panta abruptă, nimeni nu a fost încarcerat”, transmite ISU Hunedoara.

Pompierii au reușit extragerea în siguranță a celor doi copii și a mamei din autoturism și au constatat, cu surprindere, că nu prezentau nicio zgârietură.

Reprezentanții ISU Hunedoara spun că s-a evitat producerea unei tragedii pentru că s-au respectat măsurile de protecție în autoturism, respectiv așezarea bebelușului în scaunul special pentru copii și prinderea acestuia în centuri și utilizarea centurilor de siguranță în cazul celuilalt copil și a mamei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.