Doi tineri, cercetați pentru furt calificat după ce au furat baterii de...

Doi tineri, cercetați pentru furt calificat după ce au furat baterii de mașină din patru localități

0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri care au furat mai mulţi acumulatori auto de pe utilaje agricole au fost identiticaţi de oamenii legii la aproape două săptămâni după faptele comise. Cei doi tineri din localitatea cărăşeană Bozovici sunt bănuiţi că au furat nu mai puţin de 11 astfel de piese, acţionând pe raza mai multor localităţi aflate în apropiere.

În vârstă de 19, respectiv 20 de ani, cei doi au comis furturi în localitățile Eftimie Murgu, Lăpuşnicu Mare, Moceriş şi Pătaş.


Primele lovituri date de ei au avut loc în noaptea de 27 spre 28 septembrie, atunci când au furat un prim acumulator din Lăpuşnicul Mare, după care s-au deplasat în satul Moceriş, unde şi-au completat colecţia”. Cu ajutorul unui autoturism au ajuns mai apoi în Pătaş, de unde au mai furat alte două acumulatoare. Peste alte două nopţi au sustras şapte astfel de aparate, de această dată, din Eftimie Murgu.

Tinerii sunt cercetați acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților și a recuperării prejudiciului total.

Cinci din cei 11 acumulatori furați au fost recuperați și restituiți proprietarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.