„Doreii” care fac lucrări la Calea Martirilor din Timișoara au lăsat mii...

„Doreii” care fac lucrări la Calea Martirilor din Timișoara au lăsat mii de oameni fără apă

0
DISTRIBUIȚI

Mii de timişoreni şi sute de locatari din Giroc şi Chișoda au rămas fără apă rece în această seară. Avaria a survenit la reţeaua Aquatim şi va fi remediată în câteva ore. De vină sunt, susţin cei de la Aquatim, muncitorii care execută lucrările de la Calea Martirilor.

„Din cauza unei avarii la rețeaua de apă situată pe Calea Martirilor s-a întrerupt furnizarea apei reci în zonele Liviu Rebreanu și Calea Șagului.


Sunt afectate și localitățile Giroc și Chișoda. Avaria a fost produsă de firma care execută lucrări la caseta drumului pe Calea Martirilor, între străzile Lidia și Mureș. Echipele de intervenție Aquatim au izolat defectul și lucrează pentru remedierea avariei. Se estimează timp de remediere cuprins între două și cinci ore, în funcție de gravitatea situației. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, anunţă Aquatim.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.