Omerta la CJT: oficialii județeni refuză să facă publice numele firmelor care...

Omerta la CJT: oficialii județeni refuză să facă publice numele firmelor care au contestat licitațiile pentru deszăpezirea a două localități din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Două mari zone din Timiș riscă să rămână fără contracte de deszăpezire în iarna anului 2017, care, conform meteorologilor se anunță a fi una din cele mai grele din ultimii ani. Contractele privind prestarea de servicii de deszăpezire încheiate de CJT pentru cele șase zone în care e împărțit județul au expirat în luna martie a acestui an.


CJ Timiș a făcut o nouă licitație pentru contractarea unor noi operatori, în cursul acestui an, însă pentru două din cele șase zone au fost depuse contestații. Este vorba despre Zona III (zona de sud – Deta – 236,5 km de drum) și Zona IV (zona de sud-est – Buziaș – 151, 5 km de drum).

Cele pentru care nu s-au depus contestații sunt zona I – Sânnicolau Mare, Jimbolia, zona II – Sânandrei, Orţişoara, Giarmata, Pişchia, zona V – Coşteiu, Bara, Brestovăţ, Bethausen, Compact Product, zona VI – Boldur, Darova, Făget, Margina, Pietroasa, Fârdea, Tomeşti. Consiliul Județean Timiș le-a comunicat firmelor care au câștigat licitația pentru tronsoanele de mai sus rezultatul licitației, urmând ca în curând să fie semnate contractele. Conducerea CJ Timiș refuză să facă publice numele firmelor care au câștigat licitațiile și a celor care au depus contestații, până la semnarea contractelor și, respectiv, reevaluarea dosarelor în situațiile în care au fost depuse contestații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.