Dramatic: un copil de 11 ani s-a spânzurat într-un centru de plasament

Dramatic: un copil de 11 ani s-a spânzurat într-un centru de plasament

0
DISTRIBUIȚI

Incident șocant petrecut într-un centru de plasament din vestul țării: un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit spânzurat și, în ciuda eforturilor depuse de medici, nu a mai putut fi salvat.

Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, ne-a declarat că incidentul a avut loc în seara zilei de marți, la centrul de plasament din localitatea Zăgujeni

„Am fost sesizați în data de 10 octombrie, la ora 19.00, cu privire la faptul că un minor de 11 ani a fost găsit inconștient.


În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și cum a survenit decesul”, a afirmat Cecilia Dăneț.

Potrivit anchetatorilor, copilul s-a spânzurat cu un șiret de tocul ușii de la baie.

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, ne-a declarat că se face o cercetare administrativă la centrul de plasament, iar la final se vor lua măsuri împotriva angajaților.

„Din păcate, s-a produs o tragedie care, personal, m-a afectat. Organele abilitate cercetează această speță. De asemenea, Consiliul Județean Caraș-Severin desfășoară o cercetare administrativă și pot să vă asigur că nu voi avea milă deloc față de cei care au greșit. În urma cercetărilor, va exista un raport consistent și se vor lua măsuri foarte aspre față de cei care au greșit”, a afirmat Ionuț Popovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.