Elena Udrea, dată jos din avionul cu care ar fi trebuit să...

Elena Udrea, dată jos din avionul cu care ar fi trebuit să ajungă la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Aeronava care ar fi trebuit să parcurgă astăzi traseul București – Timișoara a fost întoarsă din drum, spre nemulțumirea Elenei Udrea, care se afla printre pasageri.

„(…) țara merge din ce în ce mai bine! Spre exemplu, tocmai am fost coborâți din avionul de Timișoara după ce acesta rula deja pe pistă pentru decolare, deoarece ceva e defect la o roată!!! Ok, o să luăm alt avion, cu puțină șansă poate chiar unul bun”, a scris fostul ministru al Turismului pe Facebook.

Elena Udrea nu a ratat ocaza de a arunca „săgeți” către Tarom, dar nu numai.


„Sâmbătă, avionul cu care am zburat la Cluj a întârziat cu noi cu tot urcați deja, pentru că nu avea echipaj. Pasagerii, clienți obișnuiți ai Tarom, comentează că e deja frecvent să ți se întâmple așa ceva. Deci, pare ca Tarom, precum multe altele în țară, merge din ce în ce mai bine. În curând probabil avioanele vor opri la mijlocul drumului pentru că li se va termina kerosenul, călătorii vor învăța să se descurce fără cabin crew, vor ghida pilotul la aterizare folosind oglinzile de poșetă ale doamnelor, ba chiar vor trebui să și piloteze atunci când nu va exista echipaj etc”, a mai scris politiciana.

Sursa foto: Facebook / Elena Udrea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.