Fără surprize: Sorin Drăgoi a fost învins clar de Gino Iorgulescu la...

Fără surprize: Sorin Drăgoi a fost învins clar de Gino Iorgulescu la alegerile pentru șefia LPF. UPDATE Acuze ale conducătorului de la ACS Poli după scrutin

1
DISTRIBUIȚI

Toată lumea a așteptat ziua de azi pentru a vedea dacă se va produce o schimbare majoră la șefia LPF. Candidatul surpriză de la Timișoara, Sorin Drăgoi, președintele lui ACS Poli, nu a fost însă un adversar pe măsura lui Gino Iorgulescu. Acesta din urmă și-a păstrat funcția după un vot covărșitor în favoarea sa.

13-1 a fost scorul alegerilor, conform gsp.ro, în favoarea lui Iorgulescu.


Lesne de înțeles, singurul club care l-a votat pe Sorin Drăgoi a fost cel care l-a propus și la care ocupă o funcție, ACS Poli Timișoara.

Înaintea alegerilor Drăgoi s-a declarat pesimist în urma unor declarații date de Liviu Dragnea pentru sursa mai sus menționată. Șeful PSD subliniase că nu-l sprijină pe Sorin Drăgoi. Noul mandat e valabil pe cinci ani de zile. Fiecare club din Liga I a avut dreptul la un vot.

UPDATE Conducătorul lui ACS Poli ar fi acuzat după scrutin că votul a fost politic.„E greu când te lupți cu un candidat preferat. Este greu să schimbi mentalitatea din fotbalul românesc. De ce să fie jenant cum am pierdut? Am venit și am participat. Era firesc, era normal să fie așa. Eu încercam să fac astfel încât lucrurile să se schimbe, să fie un nou început pentru fotbalul românesc, dar nu am reușit să conving cluburile. Sper ca peste 5 ani să fie un fotbal mai bun. Să candidez împotriva unui candidat preferat, e greu. Sunt convins că totul s-a schimbat aseară (n.r. cu referire la declarațiile lui Liviu Dragnea)”, a mai spus Drăgoi, citat de gsp.ro. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.