Fetele preiau controlul: concert cu aplauze binemeritate pentru R.U.A. FOTO

Fetele preiau controlul: concert cu aplauze binemeritate pentru R.U.A. FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1685356665">

Timişoreanca Minola Szikszai – care a devenit cunoscută graţie primului concurs de talente desfăşurat la televiziunile autohtone, Alege A.S.I.A, în urma căruia s-a înfiinţat trupa Pops – a revenit „acasă“ cu prilejul unui concert desfăşurat vineri seara la Reflektor Venue. Cu această ocazie melomanii au descoperit proiectul Royal Unknown Artist (R.U.A.), „trupă care abordează un mix de pop-rock, jazzy r’n’b“, conform mărturisirilor proprii. Alături de Minola, pe scenă s-au aflat Diana Ganea (chitară), Gela Marinescu (tobe), Adi Seven (bass), Teona Rusu (clape) şi Andreea Vatavu (backing vocals).

Marea majoritate a pieselor interpretate au făcut parte din albumul de debut “Transcendent Love”. „Este un album care vorbeşte despre dragoste în toate formele ei. Am scris aceste piese de-a lungul anilor şi le-am strâns laolaltă pentru a forma acest album. Cred că este o modalitate de a te păstra autentic. Aş fi putut scrie despre sentimentele mele la ani distanţăa după ce m-au marcat, însă cu siguranţă perspectiva ar fi fost diferită. Astfel că am încercat să păstrez starea originala a experienţelor şi a pieselor aşa cum au fost scrise şi aşa cum s-au petrecut ele la acel moment. Pure. Este vorba de emoţii, despre despărţiri sau fluturi în stomac“, spune Minola despre acest disc.

Show-ul pregătit de echipa feminină de pe scenă a smuls ropote de aplauze din partea celor prezenţi. În prima jumătate a spectacolului Minola a avut parte de emoţii inerente, iar alături de compoziţiile incluse pe album fetele au atacat cu curaj şi câteva cover-uri. Finalul show-ului a marcat un binemeritat bis, iar toţi cei care au plătit biletul de intrare au primit cadou un CD cu albumul de debut R.U.A. din partea organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.