Gauss, lider național în domeniul topografiei, 25 de ani de la înființare

Gauss, lider național în domeniul topografiei, 25 de ani de la înființare

0
DISTRIBUIȚI

Cea mai mare firmă de cadastru și topografie din România, firma timișoreană Gauss SRL, a aniversat 25 de ani de la înființare, în acest sfârșit de săptămână. Cei doi fondatori ai companiei, Mircea Stoian și Claudiu Țaga, au rememorat momentele din anii 90 când, fiind ofițeri topometriști, au deci să-și deschidă o firmă, la vremea respectivă legea permițându-le acest lucru cu condiția să nu fie asociați unici.


Stoian și Țaga au rememorat momentele în care au fost proprii șefi și angajați, dar și toate etapele prin care a trecut firma până să ajungă lider național. La ora actuală, Gauss are peste 180 de specialiști, printre clienții firmei aflându-se Petrom, Transgaz, Transelectrica, Conpet Ploiești, Ministerul Agriculturii și mulți alții.

”La Gauss s-a aplicat ISO 9001 înainte să se inventeze. Practic, toate regulile și procedurile din ISO le găsești în regulamentele militare. Rigoarea și faptul că am fost constanți în ce am făcut au fost secretele noastre”, a explicat Mircea Stoian. Partenerul său, Claudiu Țaga a sintetizat istoria de 25 de ani a Gauss – ”am făcut un singur lucru. Expresia nu se poate am transformat-o întotdeauna în cum se poate”.

Citește întreaga poveste a Gauss SRL în săptămânalul PRESSELERT.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.