Grupare care avea cinci plantații de cannabis, anihilată după o operațiune DIICOT...

Grupare care avea cinci plantații de cannabis, anihilată după o operațiune DIICOT VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un grup specializat în trafic de cannabis, care acţiona pe raza judeţului Timiş, și care avea cinci culturi de cannabis, a fost destructurat de DIICOT, alături de poliţiştii de la Direcția de Combatere a Criminalităţii Organizate din Timiş, care au acţionat împreună cu oamenii legii din partea Direcţiei Operaţiuni Speciale, au descoperit  şi au ridicat 150 de kilograme de droguri în urma percheziţiilor.

Au fost ridicate şi alte 136 de plante care au ajuns la maturitate. Doi dintre membrii grupării, în vârstă de 30 şi 41 de ani, au fost prinşi în perioada 6 – 9 octombrie în flagrant, în timp ce comercializau droguri pe raza Timişoarei.


Şapte persoane au fost duse la audieri, iar trei dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore, introduse mai apoi în arest preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările au fost extinse ulterior, iar la graniţa dintre Timiş şi Caraş procurorii au descoperit alte patru culturi de cannabis. La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, precum și jandarmi.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, cultivarea de droguri de risc, fără drept, trafic și deținere de droguri de risc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.