Hoți care au comis furturi din magazine și o tâlhărie, prinși de...

Hoți care au comis furturi din magazine și o tâlhărie, prinși de polițiști. Vezi prejudiciul în acest caz FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Patru bărbaţi care au dat zece spargeri în diverse societăţi comerciale din Timişoara au fost depistaţi de oamenii legii ieri, în urma investigaţiilor. „Loviturile” au fost date pe parcursul lunii în curs, întruna dintre acestea angajatul unui magazin fiind chiar ameninţat cu cuţitul la gât.

În şapte dintre cazuri, hoţii, cu vârste între 25 şi 30 de ani, s-au făcut nevăzuţi cu sume de bani, băuturi alcoolice şi produse din tutun. Nu s-au oprit doar aici, pentru că într-una dintre „incursiunile” în magazine unul dintre infractori i-a pus unui angajat cuţitul la gât, în timp ce ceilalţi colectau banii din casa de marcat.


În total, prejudiciul se ridică la suma de aproximativ 80.000 de lei.

Poliţiştii timişeni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei, asistaţi de oamenii legii din cadrul IPJ Bihor, i-au reţinut pe cei patru hoţi ieri, în 25 octombrie. Poliţiştii au confiscat unelte care se bănuiesc că au fost folosite la comiterea furturilor, precum un baros, chei, şurubelniţe, leviere sau mănuşi, dar şi suma de 10.000 de lei.

Bărbații au fost reținuți de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.