Implant pentru Refuz a lansat videoclipul piesei „A singular Call” ...

Implant pentru Refuz a lansat videoclipul piesei „A singular Call” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia Implant Pentru Refuz a lansat un nou videoclip, cel de-al patrulea extras din albumul Cartography. Videoclipul piesei “A singular call” îl are ca protagonist pe Flaviu Cernescu, cunoscut ca şi „Balaurul din Transilvania“. Este o asociere inedită, cu emoție și adrenalină, care te va face să urmărești videoclipul cu bătăi rapide de inimă. „Despre Flaviu Cernescu vă putem spune ca este un supraom. Nu doar că s-a cățărat pe cele mai înalte construcții din Europa Centrală și de Est, dar odată ajuns în vârf s-a plimbat cu monociclul pe marginile lor și a executat și alte acrobații, ca și când gravitația n-ar exista deloc pentru el, ca și când s-ar fi aflat pe o bordură din fața blocului. După “Nori de gând”, care ne-a purtat prin turneul de lansare al abumului, “Seven shades”, în colaborare cu actrița Ioana Iacob, videoclip care a prezentat războiul nostru interior, și “Diluviu”, ce conține secvențe din “Umbrele pentru lacrimi” – AUĂLEU, a venit momentul pentru o nouă poveste muzicală în imagini.


Videoclipul piesei “A Singular Call” este realizat de Electronic Resistance, talentata echipă responsabilă pentru videoclipurile enumerate mai sus“, au declarat membrii trupei.

Implant pentru Refuz a susţinut un recital în cadrul evenimentului caritabil „Concert Pentru Timişoara“, iniţiat pentru reabilitarea spitalelor afectate de furtuna din 17 septembrie din oraşul nostru, unde au mai cântat The Skywalkers, All Friends Band, Trupa Vest, Sonatic, Within the Nova, Rock Abil, Melting Dice, JazzyBIT, Survolaj, Bega Blues Band, Cargo, Pro Musica şi Phoenix. Suma strânsă în urma evenimentului, 183.000 de lei, a intrat în conturile Spitalului de boli infecţioase Victor Babeş din Timişoara, ca o contribuţie la repararea acoperişului şi a celorlalte stricăciuni majore în urma furtunii.

Istoria trupei Implant Pentru Refuz a început în anul 1995, în Timișoara, iar de-a lungul anilor timişorenii au avut onoarea de a cânta în deschiderea unor proiecte internaționale de mare renume precum: Korn, Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog sau Kultur Shock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.