Incidente în pauza jocului ASU Poli – UTA. Bătăi la tribuna a...

Incidente în pauza jocului ASU Poli – UTA. Bătăi la tribuna a doua după ce mai mulți suporteri arădeni au trecut de gard FOTO & VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Meciul dintre ASU Politehnica și UTA s-a aprins în pauză. O parte a galeriei arădene a alergat spre tribuna a doua după ce au trecut de două garduri despărțitoare. Suporterii vizitatori au părut să atace pe o parte a fanilor timișoreni aflați în acel sector. Câteva zeci de secunde cele două tabere și-au împărțit pumni și picioare.

Incidentele s-au derulat rapid și mai mulți spectatori aflați la tribuna a II-a au ripostat. Între timp un grup masiv de ultrași din Peluza Sud se pregătea să ajungă în zona cu scandal. La vederea jandarmilor care se pregăteau să intervină, fanii arădeni au făcut cale întoarsă după ce au ajuns pe coronament chiar aproape de masa presei. În incidentele haotice se pare că un suporter vizitator a fost lovit mai rău, dar nu a fost nevoie de intervenția ambulanței. ”Scena” s-a încheiat cu o serie de suporteri ai gazdelor care le-au promis de la gard o corecție rivalilor, ajunși între timp în sectorul destinat lor.

Meciul de fotbal din runda a 12-a a Ligii a II-a s-a încheiat cu victoria Politehnicii Timișoara, scor 2-1.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.