Informatica Timișoara, trei victorii consecutive fără gol primit înainte de încleștarea cu...

Informatica Timișoara, trei victorii consecutive fără gol primit înainte de încleștarea cu Autobergamo Deva. Când are loc derby-ul din Liga I de futsal

0
DISTRIBUIȚI
Savio, în acțiune. Foto: Informatica Timișoara / Facebook

Formația pregătită de Robert Lupu se află într-o formă bună înainte de întâlnirea cu rivala din județul Hunedoara. CS Informatica Timișoara a învins-o astăzi în deplasare pe CSM Politehnica Iași, scor 4-0, într-un meci restant din runda a IV-a.


În urma acestui succes bănățenii au ajuns la trei victorii consecutive fără gol primit.

Informatica le-a învins fără probleme pe ultimele trei clasate ale Ligii I la futsal. După 10-0 cu ”lanterna” City’Us Tg. Mureș, echipă aflată în degringoladă, și 6-0 pe terenul penultimei clasate, Spicom Sf. Gheorghe, pentru timișoreni a urmat un nou succes fără gol încasat. De această dată la Iași, cu localnica CSM Politehnica. Savio Valadares, Stefan Rakic și Andre Deco au marcat golurile primei reprize. În timp ce scorul final a fost stabilit în partea secundă după o nouă reușită a sârbului Rakic.

În urma acestui succes Informatica Timișoara ocupă, cel puțin temporar, primul loc în Liga I, cu 16 puncte din șase meciuri. Singurele puncte pierdute de alb-violeții lui Lupu în acest sezon au fost în urma unei remize cu opt goluri la Odorheiu Secuiesc. Autobergamo Deva își poate recupera poziția din fruntea clasamentului dacă se impune mâine în duelul cu aceeași formație din județul Harghita. Din păcate campionatul ar putea rămâne în nouă echipe, Muncitorul Reșița nu a fost programată pentru duelul cu a doua clasată, United Galați, din runda viitoare.

Derby-ul Informatica Timișoara – Autobergamo Deva se dispută marți, 24 octombrie, de la ora 18.00, în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.