Ioan Mera, după ce a văzut cartonaș roșu cu UTA: ”Probabil m-a...

Ioan Mera, după ce a văzut cartonaș roșu cu UTA: ”Probabil m-a luat valul”. Ce performanță ambițioasă își propune cu ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Căpitanul lui ASU Politehnica a fost ”în formă” și după jocul cu UTA. Ioan Mera a văzut astăzi cartonașul roșu după un conflict cu Marius Curtuiuș și a ales să descrie într-un mod inedit experiența din derby. Fundașul a anunțat un obiectiv ambițios pentru el și colegii săi, dorind să ajungă cel puțin pe loc de baraj cu ”Băieții în ghete”.

”A fost un derby, am intrat în meci și i-am dominat de la început până la sfârșit”, a declarat Ioan Mera. În minutul 49 însă duelul vestic s-a încheiat pentru căpitanul gazdelor. Acesta s-a îmbrâncit cu Marius Curtuiuș, de la oaspeți, și a fost eliminat, aceeași soartă având-o și adversarul. ”Nu știu ce s-a întâmplat, mă ia cu amețeală când văd roșu în față, l-am împins puțin și am luat roșu. Tușierul a zis: dă-le roșu la amândoi”, a spus Mera.

Experimentatul jucător al alb-violeților a precizat că poate confilctul de la pauză la afectat: ”Probabil de asta m-a luat și pe mine valul.


Am intrat în repriza a doua și am văzut că alergau pe acolo și probabil m-a luat și pe mine…”, a adăugat ironic Ioan Mera. După ”expulzare” fundașul s-a alăturat fanilor în Peluza Sud.

”A fost prima dată când am mers cu ei în galerie și sunt niște suporteri unici, alături de cei de la Rapid. Ne bucurăm că ne-au dus astăzi spre victorie, au cântat tot timpul. Noi ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci. Doar prin dăruire și muncă putem câștiga. La acest meci nu mai contează poziția din teren ci doar cum intri în teren”, a mai spus Ioan Mera.

Căpitanul lui ASU Politehnica și-ar dori să se claseze la finalul sezonului în zona locurilor 1-3. ”Normal că suntem mai buni acum decât anul trecut, pentru că am câștigat un derby. Ne gândim să urcăm în clasament. Noi ne dorim să terminăm în primele trei locuri pentru că avem un lot foarte bun pentru Liga a II-a. Am jucat cu celelalte și nu mi se par mai bune. Eu mă gândesc că sunt eforturi mari făcute, de aceea dorim să prindem locul 3. Se pare că nu contează cât e de mare salariul. Am înțeles că cei de la UTA le au mult mai mari”, a conchis Mera.

”Am văzut acum ce bucurie e în oraș, i-am văzut pe acei oameni din tribune”, Ioan Mera

Foto: Gabriel Brezeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.