Ionel Pascotă a încheiat sezonul cu titlul de vicecampion european BMU. Motociclistul...

Ionel Pascotă a încheiat sezonul cu titlul de vicecampion european BMU. Motociclistul din Giroc a mai câștigat în 2017 titlurile naționale în două țări

0
DISTRIBUIȚI
Ionel Pascotă, Patrick Pascotă (stânga)

Ionel Pascotă s-a impus în etapele 11 și 12 ale Campionatului European BMU, ultimele ale sezonului 2017. Rundele desfășurate la Serres, în Grecia, au contat și pentru competiția internă de motociclism-viteză din România, respectiv cea destinată clasei 600 cmc din Bulgaria, câștigate la pas de motociclistul girocean.

Deși a plecat de pe locul 4 al grilei iar vremea nu a ținut cu sportivii Pascotă a reușit să câștige sâmbătă cursa de la Serres. Una pe care a dominat-o încă din tura a doua. Duminică misiunea bănățeanului a fost mai dificilă.


În ciuda pole-positionului Pascotă a coborât pe 3 după care a început cursa de recuperare, una încheiată din nou fericit. Din păcate victoria nu a fost suficientă și pentru titlul balcanic BMU. Totuși, Ionel Pascotă a reușit o performanță excepțională (și) în 2017, devenind campion național la motociclism în două țări: România și Bulgaria.

Vreau să-i mulțumesc tatalui meu și fiului meu Patrick, care participă alături de mine la antrenamente. Pe fiecare circuit mare unde există și circuit mic, Patrick vine alături de mine și se antrenează, iar după antrenamente vine alături de mine, pe circuit in postura de susținător. Fiind final de sezon, mai vreau să le mulțumesc tuturor sponsorilor care ne-au fost alături, Primăriei și CJ Timiș. Aș dori să dedic aceste reușite unchiului meu, care, în urmă cu numai câteva zile a părăsit acestă lume, trecând în lumea celor drepți”, a declarat Ionel Pascotă.

Ionel și Patrick Pascotă intră într-o binemeritat vacanță după care vor relua antrenamentele în luna ianuarie. O vor face însă pe circuitele din Dubai și Spania datorită climei mult mai blânde față de România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.