Ionuț Popa: „Ne putem lua adio de la play-off”. De ce crede...

Ionuț Popa: „Ne putem lua adio de la play-off”. De ce crede că norocul a fost de partea Chiajnei

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli a pierdut rușinos în această seară, pe propriul teren, în fața unei echipe aflată pe pantă ascendentă a evoluțiilor, însă sub bănățeni în clasament. Cu ocazia câtorva ocazii ce îi puteau chiar readuce în joc, timișorenii nu au avut o evoluție consistentă. După ce au fost conduși la pauză cu scorul de 0-1, bănățenii au fost prinși de două ori pe contraatac în partea secundă, „dubla” lui Bumba și reușita lui Batin stabilind scorul final, 0-3.

„Fotbalul dovedește că norocul este la ordinea zilei. Până la 2-0 ei au avut ocazia aceea, respingerea lui Bocașn, care i-a dat-o lui Bumba. A venit golul doi când am avut mingea în picioare, să o degajăm. Noi am avut ocazii, am dat în portar, am dat pe lângă. Nu avem un atacant, a trebuit să improvizez. Greu, este greu, lotul nostru are mari probleme în alcătuirea lui. Anul trecut mă jucam cu atacanții, acum nu am nici unul. Da, ne-am luat adio de la play-off. Nu poți cu 13-14 jucători să mergi în play-off. Am întâlnit o echipă motivată. Noi avem o situație mai grea”, a declarat antrenorul lui ACS Poli, Ionuț Popa, la DigiSport.

De partea cealaltă, Ion Moldovan, tehnicianul lui Concordia Chiajna, s-a arătat mulțumit de desfășurarea evenimentelor de pe teren.


„Ne bucurăm pentru victorie, este meritul echipei. Am spus că jucătorii merită mult mai mult iar acest meci confirmă, îmi dă dreptate că am crezut în valoarea lor, în atitudinea lor. Nu am gândit de maniera aceasta jocul, să ne lăsăm dominați, dar Poli a pus presiune pe noi, sunt jucători cu valoare foarte mare și ne-a obligat să facem pasul înapoi. Prin schimbări am reechilibrat jocul la mijlocul terenului, iar măiestria lui Bumba a făcut să avem și golul”, a specificat Ion Moldovan, antrenorul celor „verzilor” de la Chiajna.

De partea cealaltă, Ion Moldovan, tehnicianul lui Concordia Chiajna, s-a arătat mulțumit de desfășurarea evenimentelor de pe teren. „Ne bucurăm pentru victorie, este meritul echipei. Am spus că jucătorii merită mult mai mult iar acest meci confirmă, îmi dă dreptate că am crezut în valoarea lor, în atitudinea lor. Nu am gândit de maniera aceasta jocul, să ne lăsăm dominați, dar Poli a pus presiune pe noi, sunt jucători cu valoare foarte mare și ne-a obligat să facem pasul înapoi. Prin schimbări am reechilibrat jocul la mijlocul terenului, iar măiestria lui Bumba a făcut să avem și golul”, a specificat Ion Moldovan, antrenorul celor „verzilor” de la Chiajna.

Caparco a fost providențial în poarta Concordiei, salvând-o de trei ori la scorul de 0-1. „Ne doream să continuăm seria bună a rezultatelor. Am sperat după prima repriză, dar nu am crezut atât de mult. Sper ca tot timpul să fiu pregătit, chiar dacă nu e simplu. Suntem plătiți pentru asta și trebuie să arătăm cât mai bine. Au fost intervenții care au ajutat. Trebuie să fiu pregătit, sper să joc. Am concurență mare, dar vedem, important e să facem treabă bună”, a declarat Caparco, portarul Concordiei Chiajna, la DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.