Cum răspunde antrenorul ACS Poli Ionuț Popa la amenințările de după ultimul...

Cum răspunde antrenorul ACS Poli Ionuț Popa la amenințările de după ultimul meci ale „patronului” Nicolae Robu: „Nu ştiu pe ce logică merge primarul”

1
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

Fără victorie de cinci etape, ACS Poli se menţine aproape de locurile de play-off, în ciuda înfrângerii dure pe care i-a administrat-o în ultima etapă, pe teren propriu, Concordia Chiajna. Subţirimea lotului reprezintă doar unul dintre motivele invocate de Ionuţ Popa pentru pasa proastă în care se află echipa de pe Bega.

Declaraţiile sale au atras virulenţa primarului Nicolae Robu, care s-a comportat ca un patron de club, ameninţându-l pe tehnician pe Facebook, iar mai apoi într-o conferinţă de presă, cu demiterea, spunându-i-se că la echipe au loc doar învingătorii, nu plângăcioşii: „dacă nu se va schimba ceva la echipă, el va fi primul care pleacă”, a spus, printre altele, Nicolae Robu.

După mesajele incisive ale primarului Timişoarei, „Popicănu a rămas fără reacţie.


Într-un interviu amplu pentru site-ul sptfm.ro, antrenorul lui ACS Poli şi-a susţinut punctul de vedere. „Lotul nostru, din punct de vedere numeric, este slab. Anul trecut am avut trei atacanţi. Noi acum avem 11-12 jucători care pot fi titulari, în rest nu mai avem. Bianconi a avut trei ocazii ratate. A dat ba în portar, ba pe lângă. Am întâlnit o echipă motivată. Mergem la Steaua cu cinci juniori în teren. Să vedem cum stăm cu galbenele, pentru că vor fi jucători suspendaţi”, a declarat Ionuţ Popa, citat de sptfm.ro.

Acuzat de Nicolae Robu că ar fi plângăcios, antrenorul ACS Poli a spus în replică: „eu nu numesc asta plângere, eu vorbesc pentru că nu merg lucrurile cum trebuie la Timişoara. Până la meciul cu Dinamo echipa a mers ceas, pentru că jucătorii erau încrezători că îşi vor primii banii. După meci, domnul primar a ieşit şi a spus că nu este legal să se finanţeze fotbalul aşa cum se face acum”.

Ionuţ Popa a spus că problemele financiare sunt departe de a fi rezolvate. „După meciul cu Dinamo jucătorii au început săşi pună întrebări. În 15 octombrie s-au făcut două luni şi acum am intrat în a treia lună de restanţe salariale la jucători şi nu ştiu când vor veni aceşti bani. Legat de juniori, avem cinci în lot, dar este un număr prea mare, oricât de talentaţi ar fi. Mai mult de doi nu cred că ar trebui să existe în lot. Nu ştiu pe ce logică merge primarul. Asta este, dânsul face rost de bani cum poate, iar dacă dânsul nu ar fi fost, nu ştiu ce s-ar fi ales cu echipa asta”, a adăugat Ionuţ Popa în cadrul emisiunii „Execuţii în direct”, difuzată la Radio SPTFM.

1 COMENTARIU

  1. cred ca palaria asta a managerului e prea mare pt. ionut popa, si cu banii si cu antrenamentele echipei si scouter si preparator fizic si purtator de cuvint a clubului, si mai ce?. bani sint un alibi, sa fie clar, 2 luni sint prea putin ca jucatorii sa-si puna „intrebari” si pe urma sa nu joace si sa obtina rezultate. astea-s povesti ca si cu mama, cu nevasta etc. aici sintem in plin folclor. in privinta abundentei de atacanti: imi amintesc ca spunea la sfirsitul turului ca l-ar astepta pe Pedro si in gara. dupa ce Perdo a venit i-au mai trebuit 3 luni sa ajunga la greutatea normala si dupa inca o luna Popa era cit pe ce sa se ia la bataei cu el. in rest erau aceeasi atacanti, numai Barbut lipseste, pe care Popa nu l-a agreat. e timpul sa se traga concluzii si e si timpul sa se inteleaga ca se poate retrograda si acum. egal cum, Bianconi sau nu, echipa trebuie sa caute sa sprijine atacul, speram ca sud africanul va fi mai bun ca si brazilianul adus. si aici Robu are dreptate, sa se inceteze odata cu pinsul pe la televiziuni si ziare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.