Micuții karateka din Timișoara, rezultate extraordinare la Cupa Mondială. Câte medalii au...

Micuții karateka din Timișoara, rezultate extraordinare la Cupa Mondială. Câte medalii au obținut în Irlanda

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / K-Do Timișoara

România a avut o delegație de 40 de sportivi la ”Karate Union World Championships” organizate în weekendul trecut la Kilkenny, în Irlanda. Nu mai puțin de 13 medalii au fost obținute de tinerii sportivi de la cluburile timișorene Golden Karate și K-Do. Olivia Nichsici, Amira Aboud, Denisa Albu și Andreea Briciu au obținut chiar cele mai strălucitoare medalii din concurs.

Micuții sportivi din Banat au avut parte de succes între cei circa 1.200 de participanți la Campionatele Mondiale pentru toate vârstele.


De la clubul Golden Karate Timișoara Olivia Nichsici (11 ani) a obținut locul 1 la kata și locul 3 la kumite; Amira Aboud (11 ani): locul 1 kata, Denisa Albu (8 ani): locul 1 kata, Radu Bradea (6 ani): locul 3 kata, Amalia Roșca (9 ani): locul 3 kata; Denisa Livadariu (8 ani): locul 3 kata; Andrei Neag (12 ani): locul 3 kata și locul 3 la concursul pe echipe kumite rotativ. Medalii importante au fost obținute și de micuții de la K-Do Timișoara. Astfel, Andreea Briciu a obținut aurul atât la kata, cât și la kumite, Răzvan Ghirau a luat bronzul la kata iar Alexandru Neag, argint la kata.

Foto: Facebook / Golden Karate

”Sunt foarte mulțumită, cu siguranță mă așteptam să avem rezultate pentru că i-am chinuit destul de mult pe copilași. S-au antrenat foarte mult. Îi luam pe rând de acasă după școală, tocmai pentru a-i putea duce în cele trei locații de antrenament. Știam că va fi multă presiune pe ei. Oboseală, pentru că a fost totul, așa, pe repede-înainte, cu zborurile, drumurile. Dar am spus că tragem până la capăt pentru că e o competiție importantă”, ne-a spus Roxana Vlas, antrenoarea clubului Golden Karate.

International Karate Union Word Championships for Cadets, Juniors, Seniors, Veterans și World Cup Children a avut loc între 20 și 22 octombrie la Kilkenny, în Irlanda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.