Legea mafiei

Legea mafiei

0
DISTRIBUIȚI

Cu fiecare zi care trece apar tot mai multe informații de la autoritățile statului care confirmă dezvăluirile presei legate de modul în care Primăria Timișoara a reabilitat poarta de intrare de pe Calea Lugojului care s-a prăbușit, în timpul furtunii, ucigând un student. Sunt zeci de încălcări grave ale legii, care-i fac invidioși și pe cei mai răi infractori. Din toate concluziile experților reiese disprețul total pe care cei din administrația orașului îl au față de lege.

Nimic nu este întâmplător – de zeci de ani așa au funcționat, după bunul lor plac, în care au interpretat și aplicat legea după cum le-a convenit lor sau șefilor lor.


Așa au ajuns clanurile țigănești să pună mâna pe centrul Timișoarei, să apară construcții mamut în cartiere de case sau să fie inventate tot felul de forme de închiriere a spațiilor care nu sunt prevăzute în nicio lege din România. Încălcarea legii a devenit o obișnuință și ceva natural în condițiile în care procurorii nu au deranjat niciodată cu adevărat serios mafia care controlează ce se întâmplă în Primăria Timișoara.

De data aceasta, din cauza abuzurilor în serie a murit un om. Expertiza realizată pentru Inspectoratul de Stat în Construcții spune clar că a fost un cumul de factori și că poarta nu s-ar fi prăbușit dacă reabilitarea s-ar fi făcut respectându-se pașii obligatorii – proiect, expertiză tehnică pentru rezistența construcției la modificările efectuate, diriginte de șantier care să verifice lucrările și o recepție corectă. Constatările seci, tehnice, lovesc în mafia din primărie fără milă. Pentru că nu lasă loc de interpretări și o pune cu spatele la perete. De acum, interesant de văzut este corul de dezvăluiri ale celor implicați pentru că frica de pușcărie este mai puternică decât tăcerea mafiotă impusă.

Muțenia nu mai este o variantă pentru cei care au fost slugi credincioase și au îndeplinit ordinele șefilor pentru că acum riscă să plătească cu libertatea faptul că au ales să stea preș în fața pretențiilor aberante ale acestora. Iar acest lucru ar trebui să-i înspăimânte cel mai tare pe cei care se cred veșnici în vârful piramidei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.