Legendara formaţie de punk Haos susţine un concert de neratat în cadrul...

Legendara formaţie de punk Haos susţine un concert de neratat în cadrul festivalului Antagon VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a patra ediţie a festivalului Antagon, eveniment de teatru dedicat producțiilor independente care aduce laolaltă comedii, drame și concerte din București, Sibiu, Timișoara și Arad va avea loc la Halele Timco în perioada 26 – 29 octombrie. Pe lângă spectacolele de teatru programate, festivalul include şi un concert Fluffy & Mr. Grey. Concertul care va avea loc vineri 27 octombrie, de la ora 22.30, este susţinut de un duo belgiano – român care cântă muzică tradiţională din România, Bulgaria şi Grecia combinată cu sound-uri latino – americane şi swing.

Sâmbătă, de la ora 22.30, în cadrul festivalului va avea loc un concert al legendarei trupe Haos. Este o formaţie timişoreană de atitudine politico-socială şi este prima trupă de punk din România, care a luat naştere în 1991, dar ale cărei rădăcini sunt ancorate în perioada fostului regim comunist. Din formaţie au făcut sau fac parte oameni care au format apoi alte trupe (Dan Nichici “Nexantes”- Terror Art, Cristi Miclea “Mashi” şi Adi Iacob “Tzavă” – Implant pentru Refuz, Adi Paraianu “Floyd” – Persona), oameni care au activat şi în alte trupe (Andrei Racolța – Hades, Transition 2, Arthur Ionescu – Nomansband, Ritchie Alznauer – Nomansband, Sergiu Popovici – Stone Fiction, Ovidiu Mihăiţă – Dordeduh) şi oameni care au influenţat în mod pozitiv orientarea grupului (Balla Lorand, Mircea Stamen, Ioan Codrea).


Trupa a avut numeroase concerte în ţară şi în străinătate şi a fost implicată activ în multe proiecte, organizare de concerte şi acţiuni: Underground Timisoara Festival, Fundaţia Culturală I.N.C.A. Timişoara, Zilele Pământului, Food Not Bombs, No Border Fest, Auăleu Teatru, etc. Muzicienii au fost invitaţi să susţină un recital în cadrul celebrului festival Exit, care a avut loc în perioada 6 – 9 iulie, la Novi Sad. Formaţia timişoreană a înregistrat, anul trecut, trei piese în cadrul sesiunii One Take Made in TM, unde zece trupe timişorene au avut ocazia să înregistreze compoziţii proprii în condiţii de studio. Una din aceste piese, „Legea pute“, a fost inclusă pe compilaţia Made in TM, iar celelalte două piese au fost difuzate în cursul lunii noiembrie a anului trecut, în cadrul emisiunii Pop Matineu, realizată de Bogdan Puriş la Radio Timişoara.

Duminică, 29 octombrie, de la ora 22.30, în cadrul festivalului va avea loc un concert susţinut de Ada Milea & Bobo Burlăcianu.

Biletele costă 25 de lei pentru un singur concert sau spectacol de teatru, 40 lei abnamentele pe zi şi 100 de lei abonamentul care permite accesul la toate spectacolele și concertele din cadrul festivalului Antagon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.