Casele a doi primari PNL din Timiș, percheziționate de DNA UPDATE 5...

Casele a doi primari PNL din Timiș, percheziționate de DNA UPDATE 5 Decizia procurorului

1
DISTRIBUIȚI

 

Procurorii și polițiștii DNA însoțiți de jandarmi, au descins, în urmă cu scurt timp în mai multe locații din județul Timiș. Anchetatorii efectuează  o percheziție la locuința din Giarmata a primarului din Pișchia, Ioan Sas (PNL). De asemenea, de la Primăria Pișchia se ridică documente. Conform primelor informații se anchetează modul în care au fost atribuite mai multe lucrări din fonduri publice. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 2 Procurorii au descins și la locuința din Peciu Nou a fostului primar Ioan Fărcălău, devenit celebru după ce a ajuns în pușcărie pentru a condus mașina mort de beat, fiind prins de două ori de polițiști.


La ultimele alegeri locale, deși a stat în pușcărie, fostul pedelist a fost candidatul PNL pentru Primăria din Peciu Nou.

UPDATE 3 Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, a postat pe contul său de Facebook, duminică un mesaj și un filmuleț cu mesajul ”de Ziua Recoltei, la invitația colegilor liberali locali, în frunte cu liderul lor Nelu Fărcălău. Ne-am simțit minunat împreună!”. Primarul Timișoarei apare dansând în horă alături de mai mulți localnici. 

UPDATE 4 Primarul din Pișchia, Ioan Sas, a fost adus pentru audieri la sediul DNA Timișoara, la ora 16,40. ”Nu știu pentru ce m-au adus. Au făcut percheziție și acasă. O să vedem acum despre ce e vorba. Sunt de 14 ani primar. Am avut contracte cu multe firme. Da, și cu Tehnocer. Și cu alții”.

UPDATE 5 Primarul Sas este suspect de săvârșirea infracțiunii de luare de mită și a fost audiat. A plecat însoțit de avocatul său, reproșând presei că ”m-ați filmat când am venit la audieri, dar nu ați venit să scrieți de lucrurile bune pe care le-am făcut de 14 ani ca primar”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.