Lucrări neanunțate la artere-cheie pentru traficul din oraș, modă la Primăria Timișoara....

Lucrări neanunțate la artere-cheie pentru traficul din oraș, modă la Primăria Timișoara. Pe cine dă vina Robu

1
DISTRIBUIȚI

Zi de zi, artere mari din Timișoara sunt blocate de muncitorii Societății Drumuri Municipale (SDM) care execută diverse lucrări de reparații. Iar dacă îmbunătățirea infrastructurii din Timișoara este un lucru bun, atât cei de la SDM, cât și angajații din primărie uită de respectul pentru șoferi.


Pentru că intervențiile pe diverse tronsoane nu sunt anunțate, iar șoferii se trezesc stând zeci de minute blocați în trafic.

„Sunt de acord cu dumneavoastră, se fac eforturi mari și așa cum ați spus, s-a lucrat astă-noapte și la giratoriul de la AEM, și pe strada FC Ripensia de la Novatim și până la 1 Decembrie s-a făcut asfaltarea, nu s-a reușit să se termine integral până la începerea traficului intens. Doar două benzi au fost date în folosință, a treia era finalizată la ora 7:30, dar nu se putea circula pe ea. Asfaltul trebuie lăsat două ore să se consolideze”, a explicat Nicolae Robu.

Edilul a admis că traficul prin Timișoara a fost unul extrem de greoi în această dimineață, pe tronsoane precum Stan Vidrighin, Rebreanu sau în zona AEM executându-se lucrări care nu au fost anunțate de SDM, pentru ca șoferii să ocolească zonele. Primarul a admis și că nu este normal ca lucările să fie făcute fără ca oamenii să fie notificați. Acesta a aruncat pisica în curtea SDM. „Lucrările nu se anunță pentru că SDM are lipsuri în ceea ce privește comunicarea. O să îi muștruluiesc, îi laud pentru că lucrează foarte bine, dar se pare că nu funcționează zona aceasta a comunicării. E o scăpare, nu calcă peste cuvântul meu intenționat. Ați văzut că dacă îi pun să lucreze noaptea, dar au scăpări la comunicare”,a completat Robu.

1 COMENTARIU

  1. Si-a batut joc de oras. Tot traficul e varza, oriunde mergi se sta la niste cozii infernale. Si asta in conditile in care Timisoara nu a avut niciodata problem cu traficul. Adica traficul greu a fost scos de Ciuhandu in afara orasului de multi ani. Semaforizarea asta prosteasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.