Mai multe firme din Timiș caută muncitori în Serbia. Ce eveniment are...

Mai multe firme din Timiș caută muncitori în Serbia. Ce eveniment are loc

0
DISTRIBUIȚI

locuri de munca

15 firme din județul Timiș care duc lipsă de personal sunt dispuse să meargă în Serbia pentru a face angajări. Reprezentanții companiilor sunt ajutați de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș să se deplaseze în țara vecină unde, în perioada 23 – 24 octombrie, este organizat un târg de joburi.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului LaborNet – Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră, în care CCIA Timiș are calitatea de partener.


Târgul de joburi, primul organizat în cadrul proiectului, are loc la sediul Camerei de Comerț si Industrie Kikinda.

„La eveniment vor fi prezente atât companii din județul Timiș care se confruntă cu lipsa forței de muncă și sunt interesate să angajeze personal din Republica Serbia, cât și instituții care activează în domeniul ocupării și încadrării persoanelor pe piața muncii. Târgul de joburi se va desfășura pe parcursul zilei de 24 octombrie a.c., ziua anterioară fiind dedicată creării și dezvoltării Rețelei Labor-Net”, transmite CCIA Timiș.

Proiectul Labor-Net este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia și vizează îmbunătățirea potențialului zonei pentru a asigura o creștere favorabilă incluziunii, a facilita accesul pe piața forței de muncă și a spori oportunitățile de angajare.

Proiectul se înscrie pe linia preocupărilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș de a găsi soluții viabile pentru criza forței de muncă din județ. Participarea companiilor și instituțiilor la târgul de joburi organizat în Serbia este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.