Mama Mia Becicherecu Mic, depunctată și cu transferurile blocate pentru datoriile către...

Mama Mia Becicherecu Mic, depunctată și cu transferurile blocate pentru datoriile către antrenorii Cosmin Stan și Mihai Hromei. Reacția conducătorului Marcel Băban

0
DISTRIBUIȚI
Mama Mia

Mama Mia Becicherecu Mic a fost oficial depunctată de FRF pentru datoriile către Cosmin Stan și Mihai Hromei, foști antrenori ai ”pizzerilor”. Echipa mutată la Jimbolia de către Marcel Băban nu a obținut niciun rezultat pozitiv în actuala ediție a Ligii a III-a și figurează deja cu -4 puncte în clasament. Conducătorul de la graniță spune că și-a asumat plata către cei doi foști angajați la preluarea echipei, dar ceruse o amânare.

Cei doi antrenori au fost dați afară abuziv de la ”pizzeri” de vechea conducere, care la rândul ei aducea diferite acuze ”principalului” Stan și ”secundului” Hromei. Conflictul apărut încă din toamna lui 2016 nu s-a încheiat complet. Între timp, Mama Mia a fost mutată și ”populată” la Jimbolia cu tineri, dar și jucători exotici de o calitate îndoielnică. După șapte runde echipa avea zero puncte în Seria a IV-a a C-ului.

Miercuri, Comisia de Disciplină a sancționat clubul timișean cu câte două puncte pentru fiecare caz în parte.


Sancțiune în dreptul perioadei 1-15 octombrie. Mai mult, clubului i-a fost interzis dreptul de a transfera și legitima jucători în calitate de club cesionar. Marcel Băban recunoaște datoriile, dar vrea să conteste decizia și să se anuleze sancțiunile pentru că susține că ceruse o amânare și oricum va plăti sumele restante.

”O să facem o contestație. O să le dăm, mai au două tranșe. Nu e o sumă mare… Aveau săptămâna trecută de primit. Eu am vorbit cu ei, s-a primit o amânare, nu știam că e chiar acum miercuri Comisia. Și la 1 decembrie trebuie să le dăm ultima rată de 1.000 de lei la fiecare și atunci am încheiat totul cu ei. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Nu-s ale mele, eu le-am preluat, trebuiau rezolvate de cei dinainte, dar asta e, trebuie să le suportăm noi”, ne-a declarat Marcel Băban. Dacă Mama Mia nu face dovada plății către Cosmin Stan și Mihai Hromei până la 1 noiembrie, clubul de la graniță va suferi în continuare noi depunctări.

”Noi oricum nu aveam niciun punct. am vrut să jucăm aici pentru tineri, să fie la nivelul Ligii a III-a. Oricum vom da banii și vrem atunci să nu ne ia punctele. Trebuie să facem dovada plății… Era o înțelegere între noi, să dăm în tranșe pentru că era o sumă mare”, a mai spus Băban.

Doi dintre străini au plecat deja

Mama Mia are la Jimbolia o pleiadă de jucători străni veniți în vară și toamnă să-și încerce norocul în fotbalul românesc. Între timp însă doi dintre ei au plecat. E vorba de olandezul Soufian Saissay și camerunezul Louis Mbida. Chiar și așa etapa trecută antrenorul Cătălin Teodorescu a folosit cinci jucători cu altă cetățenie decât cea română, în deplasarea de la Hermannstadt II, scor 0-3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.