Maraton de 24 de ore pe tema schimbărilor climatice, la Timișoara

Maraton de 24 de ore pe tema schimbărilor climatice, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

climathon

La Timișoara este organizată, în această săptămână, cea de-a doua ediție a unui maraton de 24 de ore pe tema schimbărilor climatice. Acțiunea este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener al Programului Climate Kic în România pentru perioada 2014 – 2020, împreună cu Asociația Banat IT.

Evenimentul Climathon, în timpul căruia se va discuta despre „evaluarea și abordarea amprentei climatice: de la scară individuală la cea urbană”, are loc la Timișoara Startup Hub, în City Business Centre, și va începe în data de 27 octombrie, ora 18.00.

Potrivit reprezentanților CCIA Timiș, Climathon se desfășoară concomitent în peste 120 de orașe și durează 24 ore.


Climate Kic este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public.

“Climate Kic este una dintre Comunitățile cunoașterii și inovării (KIC), creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este un organism al UE a cărui misiune este de a crea creștere durabilă. Este vorba despre integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având ca rezultat transformarea creativă a ideilor în produse sau servicii viabile din punct de vedere economic și care să atenueze schimbările climatice”, comunică CCIA Timiș.

Mai multe informații despre maratonul de 24 de ore organizat la Timișoara sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.