Markus Schulz mixează în premieră într-un club din România, la Timişoara VIDEO

Markus Schulz mixează în premieră într-un club din România, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Markus Schulz, unul din cei mai celebri DJ din lume, va mixa în premieră într-un club din România, la sfârşitul acestei săptămâni, la Timişoara.

Artistul şi-a început cariera ca şi remixer la începutul anilor ’90 cu 30 de prelucrări ale unor artişti de top din acea perioadă, ca Real McCoy & Technotronic, Armand van Helden, de asemenea cu legende ale anilor ’90 ca Madonna, RuPaul sau Bette Midler.

De-a lungul anilor Markus Schulz a avut o creştere progresivă ajungând în 2009 printre primi 10 DJ din lume conform DJ MAG. La ora actuală, Markus Schulz este cel mai votat şi iubit DJ din America, fiind desemnat, ani la rând, „America’s Best DJ”.


În ultimii 10 ani, artistul a contopit stilurile progressive-house și trance, în cea mai creativă manieră, intr-un sound „big room” hibrid de neimitat. Prin DJ seturile sale, propria sa casă de discuri „Coldharbour recordings” şi propria emisiune „Global DJ Broadcast”, Markus Schulz a avut un rol important în revoluţionarea scenei trance din State Unite ale Americii. Din 2012, a început şi o frumoasă colaborare cu Adina Butar, talentata cântăreaţă care s-a făcut remarcată în Timişoara, pe care am auzit-o, deja, pe multe dintre piesele Dj-ului, ca şi “Caught” şi a cărei voce nu lipseşte nici de pe „Watch the world”, unde interpretează „You and I”.

În luna mai a anului 2014, Markus Schulz, a poposit pentru o seară, alături de o gaşcă de prieteni, în Jazzissimo Lounge din Timişoara, ca şi client, fiind remarcat imediat de către cei aflaţi în defunctul club timişorean.

Evenimentul cu Markus Schulz va avea loc vineri 13 octombrie, de la ora 22.00, la Heaven, iar biletele costă între 50 şi 100 lei. Alături de Markus Schulz vor fi prezenţi 4Strings şi Adina Butar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.