Medic din vestul țării, condamnat la 11 ani de închisoare după ce...

Medic din vestul țării, condamnat la 11 ani de închisoare după ce a violat trei fetițe, paciente de-ale sale

0
DISTRIBUIȚI

Un medic care s-a născut în vestul țării a fost condamnat la 11 ani de închisoare. Arădeanul Victor Emanuel Boț a fost acuzat că a violat trei paciente minore, iar Curtea de Apel Constanța l-a condamnat la 11 ani și patru luni de închisoare cu executare.

Sentința este definitivă în cazul cunoscutului medic homeopat, care s-a născut la Arad, fiind absolvent al Liceului „Elena Ghiba Birta”, în anul 1995.


Bărbatul a decis să se mute la Constanța după divorțul părinților săi. Conform site-ului reporterntv.ro, citat de specialarad.ro, magistrații au decis schimbarea încadrării juridice a faptelor, din act sexual cu un minor, în viol, în toate cazurile în care a fost implicat.

Medicului homeopat i-a fost interzis să profeseze patru ani după executarea pedepsei și va trebui să achite daune morale și materiale în valoare de 13.000 de euro. Fetițele violate de arădean aveau 7, 11, respective 13 ani, fiind agresate în timpul tratamentelor, în timp ce părinții lor se aflau la ușa cabinetului.

Inițial, Judecătora Constanța îl condamnase pe Emanuel Boț la doar 4 ani și 2 luni de închisoare pentru act sexual cu un minor și corupere sexuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.