Mihai Mărgineanu: „Am pus bilet pentru că noi din asta trăim –...

Mihai Mărgineanu: „Am pus bilet pentru că noi din asta trăim – vindem stare bună şi ne dăm mari că ştim să cântăm frumos“

0
DISTRIBUIȚI

Binecunoscutul artist Mihai Mărgineanu va susţine un concert extraordinar la Timişoara, la sfârşitul acestei săptămâni. Este unul dintre cei mai prolifici artişti de folk, iar muzica sa este inspirată de folclorul urban, unele piese fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar.


Alături de acestea, Mihai Mărgineanu întotdeauna a avut grijă să capteze atenţia melomanilor şi cu piesele sale proprii. Deşi s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Mărgineanu este cunoscut cinefililor şi datoriă roulului lui Ardiles pe care-l joacă în cel mai iubit serial românesc de comedie din ultimii zece ani, Las Fierbinți, serial unde asigură şi coloana sonoră. Mihai Mărgineanu a anunţat recent că va susţine la sfârşitul acestei luni un turneu în opt oraşe din Moldova.

„Am pus bilet pentru că noi din asta trăim – vindem stare bună şi ne dăm mari că ştim să cântăm frumos. Când o să devenim milionari vă promit că o să cântam gratis şi benevol“, spune artistul.

Concertul din Timişoara susţinut de Mihai Mărgineanu şi Banda va avea loc vineri 20 octombrie, de la ora 22.30 la The Note Pub, iar biletele de intrare costă 50 lei.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.