Muzicienii timişoreni din formația Blackjack apelează la ajutorul fanilor pentru înregistrarea albumului...

Muzicienii timişoreni din formația Blackjack apelează la ajutorul fanilor pentru înregistrarea albumului de debut

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia timişoreană Blackjack, care a luat naştere în anul 2012, a iniţiat o campanie de crowdfunding în cadrul căreia fanii trupei sunt invitaţi să susţină apariţia materialului de debut. „Echipa din spatele trupei Blackjack are plăcerea de a vă invita să vedeţi noul nostru proiect de pe Kickstarter. Proiectul are la bază eforturile depuse în a crea doar muzică de calitate, iar acum ne dorim să înregistrăm piesele şi să lansăm albumul. Ar însemna mult pentru noi să vă uitaţi despre ce e vorba în proiect şi să ne spuneţi ce credeţi despre el. Mai mult decât atât, dacă proiectul a rezonat cu voi şi/sau vreţi să faceţi parte din acest proces, am fi recunoscători dacă achizitionaţi albumul anticipat“, spun membrii trupei.

Vă reamintim că acum trei ani, muzicienii care alcătuiesc trupa Implant Pentru Refuz au iniţiat o campanie similară de strângere de fonduri pentru apariţia albumului Cartography, în urma căreia au strâns 7165 de euro din partea fanilor, suma fiind mai mare decât cea pe care artiştii şi-au propus să strângă, adică şase mii de euro.

Fanii trupei pot sprijini campania aici, iar cei care vor să sprijine activitatea muzicienilor vor beneficia de o serie de surprize din partea formaţiei.

„E adevărat că de o bună perioadă nu mai avem activitate live.Motivul este unul foarte simplu,Zolly Papp(chitară solo) este student la BIM Londra şi după câteva încercări cu alţi instrumentişti am hotărât că e mai bine să ramânem în aceeaşi formulă chiar dacă exista riscul major de a fi uitaţi.


Ne despart mii de kilometri dar graţie internetului suntem activi.Lucrăm după posibilităţi la imprimarea albumului şi la câteva piese noi. Acum ceva timp Zolly a venit cu propunerea de a încerca realizarea primului nostru album prin Kickstarter. Am zis,”hai să mergem pe optimismul lui, mai ales că are un feedback pozitiv de la colegii şi profesorii lui care ne susţin în această încercare“, ne-a declarat Adrian Niţulescu, basistul formaţiei Blackjack. Alături de el, din formaţie mai fac parte Adrian Geagea (voce), Sergiu Nădăban (tobe), Călin Imbrescu (chitară) şi Zolly Papp (chitară).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.