Nicolae Robu, după ce ISC a decis că Primăria Timișoara a încălcat...

Nicolae Robu, după ce ISC a decis că Primăria Timișoara a încălcat legea: „Eu nu sunt papagal să repet același răspuns de o mie de ori”

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, continuă să aplice legea tăcerii în ceea ce privește reabilitarea porții de la intrare în oraș din Calea Lugojului, care a fost reamenajată cu 56.000 de euro în baza unui contract atribuit direct, după ce autorizația de construcție s-a dat în regim de urgență, pe motiv că literele ar pica de pe ansamblu.


În timpul furtunii din 17 septembrie, poarta s-a prăbușit peste mașina unui tânăr pe care l-a ucis. Imediat după acest incident, autoritățile au deschis o anchetă. Primele concluzii ale Inspectoratului de Stat în Construcții arată că intervențiile s-au făcut fără un proiect și că odată finalizată lucrarea, aceasta nu a fost expertizată de o comisie de recepție.

Întrebat ieri cum comentează concluziile ISC, primarul Nicolae Robu a refuzat să comenteze. „Perseverența în sine poate fi apreciată, dar insistența pe o direcție la care răspunsul e știut din start poate fi catalogată. Eu nu sunt papagal să repet același răspuns de o mie de ori. Dacă vă place să repetați același lucru de o mie de ori, nu vă fac papagaliță, dar eu nu sunt papagal, vorbeam despre mine. Există o anchetă în desfășurare, lăsați-o să își urmeze cursul și dacă cineva e vinovat, trebuie să plătească pentru tot ce a făcut. Ce să mai tot discutăm atâta”, a declarat primarul Nicolae Robu pentru PRESSALERT.ro.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.